streda 9. septembra 2015

HRY O VIERU (slávnostné otvorenie)

Tu si môžete prečítať, čo sme vlastne hovorili na tzv. "slávnostnom otvorení" v pondelok po obede.




song: Hanging tree
K: Drahí obyvatelia tohto kraja,
prichádzame ako víťazi minuloročných hier. Sme dôkazom toho, že v hrách treba bojovať aj za cenu života. Sme vám veľmi vďační, že ste nás podporovali. Hoci obaja nepochádzame z tohto obvodu, veríme, že sme pre vás novou nádejou pre slobodu.
D: Pripomeňme si niečo z histórie Hier: Tieto hry založila Farská rada, ktorej taktiež záležalo na zdravom raste a vývoji detí a mládeže. Sídlo sa snaží, aby sa týchto hier zúčastnili dvaja zástupcovia každého obvodu: Šúroviec, Valtovšúra, Varovšúra. No v poslednej dobe začala Hry ovplyvňovať moderná doba, ktorá vrhá svet do záhuby. Treba sa vzoprieť a dokázať, že sa vieme vymaniť z moci mobilov, počítačov a televízorov.
K: Teraz dostávame ďalšiu možnosť dokázať, kto v skutočnosti sme! Ako môžete vidieť, aj my sme dôkazom toho, že revolúcia už začala. Dokázali sme zmeniť hlavné pravidlo hier, a preto sa hier môžu zúčastniť všetky deti z každého obvodu a taktiež víťazom sa môže stať každý, ak budete spolupracovať. V týchto hrách nevyhráva jedinec, ale skupina!
D: Pomocou týchto hier sa pokúsme uvedomiť si, aké ťažké chvíle majú rozsievači viery. Do akých ťažkých situácií sa dostávajú misionári na celom svete, ak chcú rozšíriť Božie Slovo. Myslíte si, že stačí, ak napíšu niečo na facebooku alebo ak nahrajú fotografiu na Instagram? Každý pozná odpoveď. Len toto nestačí, na Facebooku sú ľudia, ktorí tieto príspevky nahlásia a bloknú ich. Nie je jednoduché šírenie kresťanstva. My to však dokážeme!
K: Záleží nám na vás a preto sme sa rozhodli, že zmeníme to, čo sa už malo dávno zmeniť. Aj vy sa stávate súčasťou tejto revolúcie. Teraz máte možnosť stať sa bojovníkmi za naše práva a slobody!
Blížia sa tohtoročné HRY O VIERU, preto vás chceme pripraviť na najčastejšie chyby, ktoré sa v týchto hrách opakujú:
1. Nájdite si spojencov. Spolupracujte s ľuďmi, ktorí vás rešpektujú a taktiež počúvajú.
2. Buďte sami sebou, pretože v jednoduchosti je sloboda.
3. Nezabúdajte, že sú tu skupiny, ktoré sa budú tešiť z vašej prehry.
4. Nezabúdajte na cieľ týchto hier. Cieľom je zvíťaziť nad elektronickými zariadeniami a dokázať, že patríme len Bohu.
5. Ak chcete zvíťaziť musíte racionálne rozmýšľať.
6. Zabudnite na iné pravidlá. Hlavné je dokázať nezávislosť modernej dobe a oddanosť nášmu Bohu!!!
D: Sloboda patrí nám! Vzbúrme sa a bojujme proti modernej dobe! Nech zavládne mier a sloboda a víťazstvo nech patrí nám! Teraz máme tú možnosť!
Spolu: Nech je Boh vždy na vašej strane!!!



Po hrách: song: Hanging tree

D: Drahí obyvatelia Šúroviec.
Vďaka revolúcii a vášmu víťazstvu v Hrách sa obvody spojili do jedného a porazili Sídlo. Sídlo obsadili rebeli, ktorí taktiež zlikvidovali všetku techniku, ktorá bránila slobodnému a nezávislému rozvíjaniu detí a mládeže. Všetci sme sa dočkali rovnoprávnosti a slobody.
K: Naším veliteľom je Boh, ktorému patrí uznanie a vďaka za víťazstvo. A symbolom nášho víťazstva nad Sídlom a Ježišovho víťazstva nad zlým, nech sa stane Kríž, pretože kríž je symbolom lásky, viery a slobody!

D: Sme vám vďační, že ste boli ochotní zapojiť sa do Hier a nech sú aj nám Hry znamením: priateľstva, lásky, slobody, rovnoprávnosti a Božej Milosti.
A na záver: (spolu) Nech je Boh vždy na vašej strane!
hanging tree (song)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára